Elkészítése
A lekvárt a cukorral és a margarinnal gőz fölött felforraljuk (addig, amíg a cukor és a margarin felolvad). Ezután hozzáadjuk az egész tojást, a lisztet és a szódaport. Összegyúrjuk, majd 3 lapot sütünk belőle. Kb. 180 fokon 7 percig sütjük/lap.
Míg a lapok sülnek, elkészítjük a krémet. A tejet a liszttel felforraljuk, majd hagyjuk hűlni. Közben a margarint habosra keverjük a porcukorral, és a kihűlt krémhez keverjük. A krémet ketté osztjuk, az egyik felébe kakaóport, a másikba pedig 2 csomag vaníliás cukrot keverünk.
A lapokat betöltjük: az alsó lapra vaníliás krémet, rá a kakaós krém, és végül vékony rétegben befedjük a legfelső lapot a vaníliás krémmel. Csokireszelékkel vagy kakaóporral megszórjuk a tetejét.
Mind a 3 lapot így töltjük meg, vagy ha egyben szeretnénk, akkor a lapokat egymásra is tehetjük, így 3 emeletes lesz a süti. 1-2 órát hagyjuk állni, majd csíkokra szeleteljük.
Egyszerű, olcsó és isteni! Jó étvágyat!
