Elkészítése
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét 6 evőkanál kristálycukorral kemény habbá verjük. Ezután hozzáadjuk a tojások sárgáját és eldolgozzuk a habban. A habverőt alacsony fokozatra állítjuk és masszához dolgozzuk a sütőport, vaníliás cukrot és kanalanként a lisztet.
A masszát 22*30 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
A barackokat megmossuk, kimagozzuk és feldaraboljuk. A túrót a tejföllel, vaníliás cukorral és a tojássárgájával simára keverjük. A tepsiben lévő tésztába kanállal túrós tölteléket teszünk több helyre, majd ezután a szabad helyekre barack darabokat teszünk.
Előmelegített sütőben, 180 fokon kb 30 perc alatt készre sütjük a tésztát.
A süteményt kihűtjük, megszórjuk porcukorral, majd szeletelve tálaljuk.









