Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1,5 bögre cukor (a bögre 2 dl-es) 2 tojás 3 dl tej 3 bögre finomliszt 2 dl napraforgó olaj 1 csomag sütőpor csipet só 1 kg cseresznye Tetejére: 4 ek vaj (olvasztott) 2 ek cukor Elkészítése: A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A hozzávalókat a cseresznye kivételével összekeverjük. A tejet adjuk hozzá utolsóként kisebb adagokban. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Salamon Csilla
Beküldte: 2014.07.01.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1,5 bögre cukor (a bögre 2 dl-es)
  • 2 tojás
  • 3 dl tej
  • 3 bögre finomliszt
  • 2 dl napraforgó olaj
  • 1 csomag sütőpor
  • csipet só
  • 1 kg cseresznye

Tetejére:

  • 4 ek vaj (olvasztott)
  • 2 ek cukor


Elkészítése:

A sütőt előmelegítjük 180 fokra.

A hozzávalókat a cseresznye kivételével összekeverjük. A tejet adjuk hozzá utolsóként kisebb adagokban.

Egy közepes tepsit sütőpapírral kibélelünk és a masszát beleöntjük. Magozott cseresznyével a tetejét megszórjuk. Kb 25 perc alatt aranyszínűre sütjük.

Még forrón alaposan megkenjük olvasztott vajjal és megszórjuk a tetejét cukorral.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Salamon Csilla
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is