Elkészítése
Tészta elkészítése:
Először a 4 tojást elkeverjük 25 dkg kristálycukorral és 1 csomag vaníliás cukorral. Addig dolgozzuk, amíg a cukor teljesen fel nem oldódik, és a keverék sima nem lesz. Ezután hozzáadjuk a 25 dkg réteslisztet és 1 csomag sütőport, miközben folyamatosan adagolunk hozzá 1 pohár vizet. A masszát simára keverjük.
Előmelegített sütőben kb. 20-25 percig sütjük, amíg a tészta aranybarnára nem sül. Miután elkészült, hagyjuk kihűlni.
Krém elkészítése:
Amíg a tészta hűl, a tejfölt összekeverjük 1 csomag vaníliás cukorral. Amikor a tészta kihűlt, egyenletesen rákenjük a tejfölös keveréket.
Tortazselé elkészítése:
Egy tálban összekeverünk 1 csomag tortazselét és Bolero italport (ízlés szerinti mennyiségben). Vizet adunk hozzá, és addig melegítjük, amíg a keverék fel nem forrósodik. A forró zselét óvatosan a tejfölös rétegre öntjük, majd egy kenőtoll segítségével egyenletesen eloszlatjuk a tetején.
Miután a zselé megszilárdult, a sütemény készen áll a szeletelésre és tálalásra.
