Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütik üdítőből

Bolero sütemény

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tészta elkészítése: Először a 4 tojást elkeverjük 25 dkg kristálycukorral és 1 csomag vaníliás cukorral. Addig dolgozzuk, amíg a cukor teljesen fel nem oldódik, és a keverék sima nem lesz. Ezután hozzáadjuk a 25 dkg réteslisztet és 1 csomag sütőport, miközben folyamatosan adagolunk hozzá 1 pohár vizet. A masszát simára keverjük. Előmelegített sütőben kb. 20-25 […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.22.

Hozzávalók

Elkészítése

Tészta elkészítése:

Először a 4 tojást elkeverjük 25 dkg kristálycukorral és 1 csomag vaníliás cukorral. Addig dolgozzuk, amíg a cukor teljesen fel nem oldódik, és a keverék sima nem lesz. Ezután hozzáadjuk a 25 dkg réteslisztet és 1 csomag sütőport, miközben folyamatosan adagolunk hozzá 1 pohár vizet. A masszát simára keverjük.

Előmelegített sütőben kb. 20-25 percig sütjük, amíg a tészta aranybarnára nem sül. Miután elkészült, hagyjuk kihűlni.

Krém elkészítése:

Amíg a tészta hűl, a tejfölt összekeverjük 1 csomag vaníliás cukorral. Amikor a tészta kihűlt, egyenletesen rákenjük a tejfölös keveréket.

Tortazselé elkészítése:

Egy tálban összekeverünk 1 csomag tortazselét és Bolero italport (ízlés szerinti mennyiségben). Vizet adunk hozzá, és addig melegítjük, amíg a keverék fel nem forrósodik. A forró zselét óvatosan a tejfölös rétegre öntjük, majd egy kenőtoll segítségével egyenletesen eloszlatjuk a tetején.

Miután a zselé megszilárdult, a sütemény készen áll a szeletelésre és tálalásra.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is