Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütik üdítőből

Boleró szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásokat a cukorral jó habosra keverjük, nem választjuk szét őket. Ezután hozzákeverjük az olajat, a tejet, és a sütőporral elkevert lisztet. Az így kapott masszát 180 fokon, egy 20×30 cm-es, sütőpapírral kibélelt tepsiben sütjük aranysárgára. Amíg a tészta sül, a tejfölt kikeverjük a vaníliás cukrokkal. Amikor a tészta megsült, még forrón rákenjük a tejfölös […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2012.06.03.

Hozzávalók

Tetejére

Elkészítése

A tojásokat a cukorral jó habosra keverjük, nem választjuk szét őket. Ezután hozzákeverjük az olajat, a tejet, és a sütőporral elkevert lisztet. Az így kapott masszát 180 fokon, egy 20×30 cm-es, sütőpapírral kibélelt tepsiben sütjük aranysárgára.

Amíg a tészta sül, a tejfölt kikeverjük a vaníliás cukrokkal. Amikor a tészta megsült, még forrón rákenjük a tejfölös krémet, és hagyjuk teljesen kihűlni. Miután kihűlt, körülbelül 1 órára a hűtőbe tesszük, hogy a sütink jól lehűljön és a tejfölös krém megszilárduljon rajta.

Ezután a vaníliás pudingporokat kevés vízzel csomómentesre kikeverjük, majd hozzáadjuk a maradék vizet és a cukrot, és felfőzzük. Amikor a puding eléri a kívánt állagot, hozzákeverjük az italport (például narancsos Bolerót), majd kézmelegre hűtjük.

A kihűlt pudingot a hűtőben lévő tésztára öntjük, és visszatesszük a hűtőbe, ahol további körülbelül 1 órát pihentetjük, amíg a puding is megszilárdul, így szépen szeletelhető lesz.

Ez a sütemény finom, olcsó, és gyorsan elkészíthető.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is