Elkészítése
A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a margarint, a tojást, a tejfölt, a citrom reszelt héját és levét. Az összetevőket alaposan összegyúrjuk, amíg sima tésztát kapunk.
Egy 20×30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, és a tésztát egyenletesen belesimítjuk. A tetejét bőségesen megkenjük szilvalekvárral.
A tetejére való morzsához összekeverjük a lisztet, a margarint, a cukrot és a darált diót. Az összetevőkből morzsás állagú tésztát gyúrunk. A morzsából kis golyókat formázunk, és egyenletesen eloszlatjuk a szilvalekvárral megkent tésztán.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 25-30 percig sütjük, amíg a teteje aranyszínűvé válik. A süteményt hagyjuk teljesen kihűlni, mielőtt szeleteljük és tálaljuk.
