Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Browniek

Brownie

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csokit törjük apró darabokra, és vízgőz felett olvasszuk meg a vajjal együtt. A csoki masszát vegyük le a gőzről, majd keverjük hozzá a kakaóport. A tojásokat és a cukrot egy kézi mixer segítségével jól verjük fel, majd adjuk hozzá a kihűlő félben lévő csoki masszához. Ebbe az elegybe apránként forgassuk bele a lisztet is. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.11.01.

Hozzávalók

Elkészítése

A csokit törjük apró darabokra, és vízgőz felett olvasszuk meg a vajjal együtt. A csoki masszát vegyük le a gőzről, majd keverjük hozzá a kakaóport.

A tojásokat és a cukrot egy kézi mixer segítségével jól verjük fel, majd adjuk hozzá a kihűlő félben lévő csoki masszához. Ebbe az elegybe apránként forgassuk bele a lisztet is.

Egy kis tepsit (20×25 cm) vajazzunk, majd lisztezzünk ki, egyenletesen oszlassuk el bene a masszát, majd tegyük be 20-25 percre sülni egy 180 fokra előmelegített sütőbe.

Mint a liszt nélküli brownie-nál, itt is az a kitétel, hogy a süti teteje megkeményedjen, de a belseje egy kicsit lágy maradjon. A brownie-t szépen felszeletelve még melegen tálaljuk.

Jó étvágyat!

A brownie annyira népszerű sütemény, hogy tengernyi féle recept létezik belőle. Már bemutattam a liszt nélküli receptet, most következzen egy hagyományos receptje.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Amerikai Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is