Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Browniek

Brownie

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy lábasban, nagyon alacsony hőmérsékleten összeolvasztjuk a vajat és a csokoládét, hogy selymes, egynemű keveréket kapjunk. A tojásokat közben jó habosra keverjük a cukorral, hogy könnyű és levegős legyen a tészta. A lisztet elvegyítjük a sütőporral és a szódabikarbónával, ez biztosítja a tészta megfelelő állagát. A langyosra hűlt csokoládés keveréket a tojásos cukorhoz adjuk, majd […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.03.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy lábasban, nagyon alacsony hőmérsékleten összeolvasztjuk a vajat és a csokoládét, hogy selymes, egynemű keveréket kapjunk. A tojásokat közben jó habosra keverjük a cukorral, hogy könnyű és levegős legyen a tészta. A lisztet elvegyítjük a sütőporral és a szódabikarbónával, ez biztosítja a tészta megfelelő állagát.

A langyosra hűlt csokoládés keveréket a tojásos cukorhoz adjuk, majd óvatosan beleforgatjuk a lisztet is, hogy minden szépen összeálljon. Egy kisebb tepsit sütőpapírral bélelünk, beleöntjük a masszát, és előmelegített, 170 °C-os sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.

Nem gond, ha a közepe kissé ragacsos marad, így még szaftosabb és finomabb lesz. Amint kivesszük a sütőből, azonnal rászórjuk a reszelt csokoládét, amely ráolvad a tetejére. Kihűlés után szeleteljük, és önmagában is élvezhető, de fagylalt mellé kínálva is remek választás.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Amerikai Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is