Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A brownie a csokis sütemények egyik legismertebb változata, amelyet kezdők is bátran elkészíthetnek. A diós tető ropogós textúrát ad a puha tésztához.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
10 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
csehborbala
Beküldte: 2017.11.24.

Tészta:

Máz:

Elkészítése

Tészta:

A vizet, a vajat és a kakaóport egy edényben összeolvasztjuk, majd levesszük a tűzről. A lisztet összekeverjük a cukorral és a szódabikarbónával, majd a forró alaphoz adjuk. Ezután belekeverjük a joghurtot, a tojásokat és a vaníliás cukrot, majd egynemű masszává keverjük.

Sütés:

A masszát egy 30*25 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Előmelegített, 160 fokos sütőben körülbelül 20 percig sütjük, amíg a tészta átsül, de belül még szaftos marad.

Máz:

A vajat, a kakaóport, a joghurtot és a porcukrot a vaníliás cukorral együtt megmelegítjük. Amikor a cukor felolvadt, belekeverjük a durvára vágott diót. A mázat a még meleg sütemény tetejére kenjük.

Tipp:

A brownie különösen finom, ha vaníliafagylalttal vagy friss gyümölccsel tálaljuk. A dió helyett használhatunk mogyorót vagy mandulát is, hogy változatosabb legyen.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Születésnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
csehborbala
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is