Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Brüsszeli krémes

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pudingporokat összekeverjük a zselatinnal, majd kevés tejjel simára keverjük. A maradék tejet felforraljuk a kristálycukorral, és amikor forrni kezd, hozzáadjuk a pudingos keveréket, amit felfőzünk. Hagyjuk kihűlni a pudingot. Közben a margarint habosra keverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudinghoz adjuk, alaposan elkeverve. Egy közepes tepsit vagy szögletes jénait kibélelünk egy sor keksszel. Erre […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.01.

Hozzávalók

Tetejére csoki máz

Elkészítése

A pudingporokat összekeverjük a zselatinnal, majd kevés tejjel simára keverjük. A maradék tejet felforraljuk a kristálycukorral, és amikor forrni kezd, hozzáadjuk a pudingos keveréket, amit felfőzünk. Hagyjuk kihűlni a pudingot.

Közben a margarint habosra keverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudinghoz adjuk, alaposan elkeverve. Egy közepes tepsit vagy szögletes jénait kibélelünk egy sor keksszel. Erre kenjük a krém egyharmadát, majd ismét kekszsor következik, megint krém, ismét keksz és végül a maradék krém kerül a tetejére.

A csokimáz elkészítéséhez a vajat, a kakaóport, a porcukrot és egy evőkanál tejet felfőzünk. Miután levettük a tűzről, hozzákeverünk egy evőkanál lisztet, majd a mázat a sütemény tetejére simítjuk.

A kész süteményt hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen, és az ízek összeérjenek.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is