Elkészítése
A pudingporokat összekeverjük a zselatinnal, majd kevés tejjel simára keverjük. A maradék tejet felforraljuk a kristálycukorral, és amikor forrni kezd, hozzáadjuk a pudingos keveréket, amit felfőzünk. Hagyjuk kihűlni a pudingot.
Közben a margarint habosra keverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudinghoz adjuk, alaposan elkeverve. Egy közepes tepsit vagy szögletes jénait kibélelünk egy sor keksszel. Erre kenjük a krém egyharmadát, majd ismét kekszsor következik, megint krém, ismét keksz és végül a maradék krém kerül a tetejére.
A csokimáz elkészítéséhez a vajat, a kakaóport, a porcukrot és egy evőkanál tejet felfőzünk. Miután levettük a tűzről, hozzákeverünk egy evőkanál lisztet, majd a mázat a sütemény tetejére simítjuk.
A kész süteményt hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen, és az ízek összeérjenek.
Jó étvágyat!

