Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, annyi tejfölt adva hozzá, hogy jól nyújtható állagot kapjunk. A tésztát két egyenlő részre osztjuk, majd a tepsi hátán két lapot sütünk belőle.
A krémhez a pudingport a tejjel sűrűre főzzük, majd teljesen kihűtjük. A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a citrom reszelt héját. A kihűlt pudingot fokozatosan hozzákeverjük, hogy egynemű, krémes állagot kapjunk.
A krém háromnegyed részét az egyik tésztalapra kenjük, majd befedjük a másik lappal. A maradék krémmel bevonjuk a sütemény tetejét.
A tetejére piskótatallérokat helyezünk, majd az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, és egyenletesen bevonjuk vele a süteményt.
A süteményt hűtőbe tesszük legalább néhány órára, hogy a rétegek összeérjenek és könnyebben szeletelhető legyen.
