Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Sütemény receptek

Buborék sütemény

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, annyi tejfölt adva hozzá, hogy jól nyújtható állagot kapjunk. A tésztát két egyenlő részre osztjuk, majd a tepsi hátán két lapot sütünk belőle. A krémhez a pudingport a tejjel sűrűre főzzük, majd teljesen kihűtjük. A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a citrom reszelt héját. A […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.05.20.

Tésztához

Krém

Tetejére

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, annyi tejfölt adva hozzá, hogy jól nyújtható állagot kapjunk. A tésztát két egyenlő részre osztjuk, majd a tepsi hátán két lapot sütünk belőle.

A krémhez a pudingport a tejjel sűrűre főzzük, majd teljesen kihűtjük. A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a citrom reszelt héját. A kihűlt pudingot fokozatosan hozzákeverjük, hogy egynemű, krémes állagot kapjunk.

A krém háromnegyed részét az egyik tésztalapra kenjük, majd befedjük a másik lappal. A maradék krémmel bevonjuk a sütemény tetejét.

A tetejére piskótatallérokat helyezünk, majd az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, és egyenletesen bevonjuk vele a süteményt.

A süteményt hűtőbe tesszük legalább néhány órára, hogy a rétegek összeérjenek és könnyebben szeletelhető legyen.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is