Elkészítése
Egy nagy gáztepsit kivajazunk, majd félretesszük.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és a kivajazott tepsibe egyenletesen belenyomkodjuk. Szórjunk rá egy kis lisztet, hogy ne ragadjon.
A túróhoz hozzáadjuk a tojássárgákat, a cukrokat, a lisztet és a tejfölt, majd jól összekeverjük. Ezután hozzáöntjük a tejet. Az állaga híg lesz, de ne aggódjunk, sütés közben megszilárdul!
Az elkészült túrós keveréket ráöntjük a tésztára, majd az egészet betesszük egy előmelegített, 200 °C-os sütőbe, és kb. 20 percig sütjük.
Amíg a sütemény sül, a tojásfehérjéket habbá verjük a cukorral.
A 20 perc elteltével kivesszük a süteményt, és óvatosan rákenjük a tojásfehérjehabot. Nem gond, ha a túrótöltelék még puha.
Visszatesszük a sütőbe további kb. 10 percre, hogy a hab is megsüljön.
Miután kész, hagyjuk hűlni, majd a tetejére kakaóport szitálunk és szeleteljük. Jó étvágyat!

