Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az almákat meghámozzuk, majd a magházát a csumázóval eltávolítjuk és kb 1 cm széles szeletekre vágjuk. A barna cukrot a fahéjjal egy tálban elkeverjük és beleforgatjuk az alma szeleteket. A leveles tésztát kb 35*35 nagyságúra nyújtjuk. A felére ráhelyezzük az alma szeleteket, majd ráfordítjuk a tészta másik felét. Az almák széleinél a tésztákat összenyomkodjuk, majd […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.12.26.

Hozzávalók

Elkészítése

Az almákat meghámozzuk, majd a magházát a csumázóval eltávolítjuk és kb 1 cm széles szeletekre vágjuk.

A barna cukrot a fahéjjal egy tálban elkeverjük és beleforgatjuk az alma szeleteket.

A leveles tésztát kb 35*35 nagyságúra nyújtjuk. A felére ráhelyezzük az alma szeleteket, majd ráfordítjuk a tészta másik felét. Az almák széleinél a tésztákat összenyomkodjuk, majd éles késsel körbe vágjuk.

Megkenjük tojássárgájával és forró sütőbe helyezzük.

Kb 10-15 perc alatt közepesen takarék lángon ropogósra sütjük. A sült, bundás almákat kihűtjük és porcukorral megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is