A tészta hozzávalóit egy tálban alaposan összekeverjük. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük (180 fokon tűpróbáig). Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet.
A pudingporokat a tejjel megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A kihűlt pudingot robotgéppel kikeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a margarinnal. A krémet két részre osztjuk. Az egyik felébe belekeverjük az őrölt kávét és a kakaóport, hogy kakaós-kávés krémet kapjunk.
A megsült tésztára először a tejszínes krémet kenjük, majd erre rákenjük a kakaós-kávés krémet. A tetejét fehér és étcsokoládé reszelékkel megszórjuk. A süteményt hűtőbe tesszük legalább egy éjszakára, hogy összeérjenek az ízek.