Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 25 dkg vaj 13 dkg cukor 30 dkg mandula-darálva 25 dkg étcsokoládé 5 db tojás 1 kk sütőpor 4 cl dió likőr 1 csipet só Elkészítése:A A vajat cukorral habosra keverjük, majd a tojások sárgáját egyesével hozzáadagoljuk. Krémesre kevertjük. Hozzákeverjük a darált mandulát, sütőport, sót, likőrt, valamint a gőz fölött felolvasztott csokoládét. Végül belekeverjük […]

Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 adag
erzsikonyha
Beküldte: 2016.07.05.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 25 dkg vaj
  • 13 dkg cukor
  • 30 dkg mandula-darálva
  • 25 dkg étcsokoládé
  • 5 db tojás
  • 1 kk sütőpor
  • 4 cl dió likőr
  • 1 csipet só


Elkészítése:A

A vajat cukorral habosra keverjük, majd a tojások sárgáját egyesével hozzáadagoljuk. Krémesre kevertjük.

Hozzákeverjük a darált mandulát, sütőport, sót, likőrt, valamint a gőz fölött felolvasztott csokoládét.

Végül belekeverjük a tojásfehérjéből vert kemény habot.

Lazán összekeverjük a mandulás tésztát.

Zsiradékkal kikent, rizs liszttel megszórt, 28 cm-es kivehető aljjal rendelkező pite formába beleöntjük a tésztát, 180°C-ra előmelegített sütőben 40 perc alatt megsül.

Miután kihűlt, porcukorral megszórjuk.

[box style=”info”]Gluténmenetes táplálkozásba beilleszthető sütemény.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
erzsikonyha
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is