Elkészítése
Hozzávalók:
Tészta:
- 6 tojás
- 3 dl cukor
- 4 dl liszt
- 1/2 csomag sütőpor
- 7 evőkanál olaj
- 2 evőkanál kakaó
Krém:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 6 dl tej
- 2 csomag pudingpor (tejszín ízű)
- 1 kanál kakaópor
- 1 kanál őrölt kávé
Máz:
- 3 evőkanál cukor
- 3 evőkanál kakaópor
- 3 evőkanál víz
- 5 dkg vaj
Elkészítése:
A hozzávalókból a tésztát kikent, 33x26cm-s tepsiben megsütjük. A krémhez a margarint a porcukorral habosra keverjük. A tejet a pudingporral felfőzzük, ha kihűlt a margarinnal összekeverjük.
A kész krémet kettévesszük, az egyik felét rákenjük a piskótára a másik felébe 1 kanál kakaóport és 1 kanál őrölt kávét keverünk ,majd rákenjük a másik krémre.
Erre a krémre kerül a csokimáz, melyhez a cukrot, kakaóport és a vizet, a cukor olvadásáig felfőzzük, majd tűzről levéve, még melegen belekeverjük a vajat.
Ezt olvadásig keverjük és kicsit hűtjük, amíg sűrűsödik.


