Elkészítése
Hozzávalók:
Tészta:
- 5 egész tojás
- 1 tojásfehérje
- 5 ek kristálycukor
- 1/2 dl rum
- 3 ek finomliszt
- 2 ek holland kakaópor
- 1 ek étkezési keményítő
- 1 narancs reszelt héja
Krém:
- 30 dkg chocremo (kétféle csokis mogyorókrém)
- 2 banán
- porcukor a szóráshoz
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon elkészítjük a piskóta tésztáját. Egy 25*35 cm-es tepsit sütőpapírral bélelünk, a masszát belesimítjuk és 180 fokra előmelegített sütőben kb 25-30 perc alatt készre sütjük. Tűpróbát végezzünk!
Amikor kihűlt a lap, megkenjük a mogyorókrémmel és a közepére tesszük a meghámozott banánokat, majd óvatosan feltekerjük. Becsomagoljuk a sütőpapírba, majd hűtőbe tesszük minimum 2 órára.
Porcukorral megszórjuk, majd ízlés szerint felszeleteljük és tálaljuk.


