Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A krémhez a pudingport a cukorral és a tejjel felfőzzük. A margarint kikeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a citrom levét. Amikor a puding kihűlt, összekeverjük a margarinos krémmel. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd négy egyenlő részre osztjuk. Az egyik részt 20×30 cm-es lappá nyújtjuk, és egy ekkora tepsi hátulján, 160 fokon körülbelül 10 perc alatt […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.08.13.

Hozzávalók

Krém

Elkészítése

A krémhez a pudingport a cukorral és a tejjel felfőzzük. A margarint kikeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a citrom levét. Amikor a puding kihűlt, összekeverjük a margarinos krémmel.

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd négy egyenlő részre osztjuk. Az egyik részt 20×30 cm-es lappá nyújtjuk, és egy ekkora tepsi hátulján, 160 fokon körülbelül 10 perc alatt rózsaszínre sütjük. A másik három lappal ugyanígy járunk el.

Ha a lapok megsültek és kihűltek, az első lapot a tepsibe tesszük, megkenjük lekvárral, majd ráhelyezzük a második lapot. Erre simítjuk a citromos krémet, majd a harmadik lap következik, amelyet szintén megkenünk lekvárral, végül befedjük a negyedik lappal. A tetejét porcukorral megszórjuk, és másnap szeleteljük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is