Tészta
A lisztet, tojást, reszelt citromhéjat, sütőport és a vajat összegyúrjuk, majd egy zsírozott, lisztezett tepsibe simítjuk.
Krém
A pudingporokat a liszttel, a cukorral és a tejjel sűrűre főzzük. Még forrón belekeverjük a margarint, majd óvatosan hozzáforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjéket. Végül a citrom levével ízesítjük.
A krémet a tésztára öntjük, majd a tetejét megszórjuk őrölt dióval.
Pihentetés
A süteményt legalább két órára fagyasztóba tesszük, hogy szépen megdermedjen, majd hosszúkás szeletekre vágjuk.
Tipp
A sütemény tetejére a dió helyett reszelt fehér csokoládét is szórhatunk, ami még elegánsabbá teszi. Ha frissebb ízt szeretnénk, a krémbe keverhetünk egy kevés reszelt citromhéjat is.