Elkészítése
A tészta hozzávalóit annyi tejföllel, amennyit felvesz összegyúrjuk. 4 részre osztjuk, majd tepsi méretére (24*34 cm) nyújtjuk.
A tepsit sütőpapírral béleljük és beletesszük az első lapot.
Bőven megkenjük baracklekvárral, rászórjuk az ízlés szerinti kristálycukorral és vaníliás cukorral összekevert darált diót. Ezután rátesszük a másik lapot és szép világosra megsütöm 180 fokon.
Ha elkészült, félretesszük.
A másik 2 lapot külön-külön megsütjük, majd kihűtjük.
A krémhez a lisztet és a cukrot elkeverjük a tejjel és felfőzzük, majd kihűtjük. A puha vajjal kihabosítjuk a kihűlt pépet, majd a citrom levét és reszelt héját is beletesszük.
A krémet úgy osztjuk el 3 részre, hogy a sütemény tetejére is kerüljön egy vékonyabb réteg.
Az alsó lapot megkenjük krémmel, rátesszük a kihűlt diós-lekváros lapot, annak tetejére is krémet kenünk, majd beborítjuk a negyedik lappal, amelynek a tetejére szintén krém kerül.
Villával egyenes vagy kacskaringós mintákat húzunk a krémbe, megszórhatjuk csoki lapocskákkal és ehető narancsos dekor gyönggyel.
Néhány óra állás után szeletelhető.







