Elkészítése
A tojások fehérjét habbá verjük, a sárgákat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a fehérjéhez a szódabikarbónás liszttel együtt. Ezt a masszát egy sütőpapírral bélelt, 37×35 cm-es tepsibe simítjuk, és 180 fokon tűpróbáig sütjük. Ha kihűlt, kettévágjuk, és a lapokat baracklekvárral megkenjük.
A krém elkészítéséhez a tojások sárgáját a porcukorral és a citromlével gőz felett besűrítjük. A margarint és a porcukrot habosra keverjük, hozzáadjuk a darált diót és a tojásos krémet. Ezt a krémet egyenletesen elosztjuk a lekváros lapok között, majd egymásra helyezzük őket.
A mázhoz a citromlevet alaposan kikeverjük a porcukorral, és egyenletesen a sütemény tetejére simítjuk.
