A tésztához a tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd széles mozdulatokkal óvatosan hozzákeverjük a sárgáját és a szódabikarbónás lisztet. Egy 35×37 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, beleöntjük a tésztát, és 180 fokon tűpróbáig sütjük. Amikor a tészta kihűlt, kettévágjuk, és mindkét lapot megkenjük lekvárral.
A krémhez a tojássárgáját a cukorral és a citromlével gőz felett sűrű krémmé főzzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a kihabosított margarint és a darált diót. Ezt a krémet egyenletesen eloszlatjuk a két lekvárral megkent lap között.
A máz hozzávalóit (cukor, víz, esetleg kakaó, ha csokimázat készítünk) simára keverjük, és a sütemény tetejére simítjuk. A kész süteményt legalább egy órán át állni hagyjuk szeletelés előtt, hogy az ízek összeérjenek.