Elkészítése
Hozzávalók:
- 20 dkg zabpelyhes keksz (1 cs)
- 1 kisebb citrom leve (ha nagyon sok leve van, elég egy fél is)
- 2 ek porcukor
- mascarpone (kb 1-2 ek)
Elkészítése:
A kekszet késes aprítóban morzsásra zúzzuk. Hozzákeverjük a porcukrot, rácsavarjuk a citrom levét (ha szeretnénk, itt adhatunk hozzá kevés kókuszreszeléket is). Végül annyi mascarponét adunk hozzá (apránként), amennyivel jól gyúrható masszát kapunk.
A masszából golyókat gyúrunk és kakaóporban vagy csokiforgácsban meghempergetjük.
[box style=”info”]Érdemes picit hagyni állni a golyókat, hogy összeérjenek a hozzávalók, de ha égetően szükségét érezzük, hogy felfaljuk, akkor hajrá! :)[/box]

