Elkészítése
A tészta elkészítéséhez a búzadara és a sütőpor kivételével az összes hozzávalót habosra keverjük. Ezután hozzáadjuk a búzadarát és a sütőport, majd simára dolgozzuk a masszát. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben, 180 °C-on addig sütjük, amíg szép aranyszínt nem kap (kb. 30-35 perc).
Amíg a tészta sül, elkészítjük az öntetet. A citrom levét a vízzel és a cukorral felforraljuk, amíg a cukor teljesen feloldódik. Hagyjuk lehűlni.
Amikor a tészta megsült, még melegen meglocsoljuk az elkészített citromos sziruppal, hogy jól beszívja.
A tetejére a vaníliás pudingport a tejjel a csomagolás utasításai szerint megfőzzük. Amikor elkészült, egyenletesen a tészta tetejére öntjük, majd hagyjuk megdermedni. Végül kókuszreszelékkel megszórjuk (opcionális).
Tálalás előtt hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
