Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd fél órára hűtőbe tesszük pihenni.
A pihentetett tészta 2/3 részét kivesszük, a maradékot visszatesszük a hűtőbe.
A kivett tésztát kb. 28 cm átmérőjű kör alakúra nyújtjuk, majd egy margarinnal kikent, 26 cm-es kapcsos tortaformába helyezzük úgy, hogy a peremére is jusson tészta kb. 2-3 cm magasságig.
Töltelék:
A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük.
A joghurtokat egy tálba öntjük, hozzáadjuk a tejfölt, a citromos pudingport és az étkezési keményítőt, majd simára keverjük.
A kemény habbá vert tojásfehérjét fokozatosan, óvatos mozdulatokkal a joghurtos keverékhez forgatjuk, végül belekeverjük a citrom levét is.
A tölteléket a tésztára öntjük, majd a maradék hideg tésztát a krém tetejére reszeljük.
Sütés:
Előmelegített sütőben 180°C-on kb. 35 percig sütjük.
A sütőből kivéve hagyjuk teljesen kihűlni, majd szeleteljük.

