Elkészítése
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéhez adunk 2 evőkanál cukrot, és kemény habbá verjük. A sárgájához hozzáadjuk a maradék cukrot, a vizet és az olajat, majd alaposan kikeverjük. A liszthez hozzákeverjük a sütőport, és felváltva adjuk a habhoz a sárgákkal együtt. Óvatos, széles mozdulatokkal alaposan összeforgatjuk. Egy gáztepsit kibélelünk sütőpapírral, majd 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük. Vékony lapot kapunk, melyet sütés után három egyenlő részre vágunk.
A krémhez a pudingport kikeverjük a cukorral, a citrom héjával, a levével és a tejjel, majd felfőzzük. A tojásfehérjét habbá verjük gőz fölött 15 dkg cukorral és egy citrom levével, majd a még meleg pudinghoz keverjük.
A lapokat megtöltjük a krémmel, és citromfűvel, valamint aszalt gyümölccsel díszítjük.

