Elkészítése
A tészta alapanyagjait összegyúrjuk, majd három lapot sütünk belőle (ha több lap is kijön, elegendő három is).
A krém elkészítése
A tejet a cukorral, a liszttel és a vaníliás cukorral sűrű krémmé főzzük. Közben a margarint a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a citrom levét és reszelt héját, majd ezt a keveréket hozzáadjuk a kihűlt krémhez. A krémet három részre osztjuk.
Összeállítás
A tésztalapokat egyenként megtöltjük a krémmel. A tetejére öntött krémbe olvasztott csokoládéból csíkokat húzunk, majd kanállal elkenjük a felületén.
Pihentetés
A süteményt egy éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek és a krém megdermedjen.
Sztori
Szeretek új recepteket kipróbálni, és ez különösen finom lett!
