Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd három egyenlő részre osztjuk. Minden részt kinyújtunk egy 38×22 cm-es téglalapra, közepes tepsi méretére igazítva. A tepsi hátulján, 200 fokos sütőben kb. 10 perc alatt halványra sütjük. A krémhez a lisztet elkeverjük a tejben 4 evőkanál cukorral, majd sűrű krémmé főzzük. Miután kihűlt, hozzáadjuk a margarint és 15 dkg porcukrot, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
epertunder
Beküldte: 2013.01.12.

Hozzávalók

Krémhez

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd három egyenlő részre osztjuk. Minden részt kinyújtunk egy 38×22 cm-es téglalapra, közepes tepsi méretére igazítva. A tepsi hátulján, 200 fokos sütőben kb. 10 perc alatt halványra sütjük.

A krémhez a lisztet elkeverjük a tejben 4 evőkanál cukorral, majd sűrű krémmé főzzük. Miután kihűlt, hozzáadjuk a margarint és 15 dkg porcukrot, majd alaposan kihabosítjuk. A végén belekeverjük a citrom héját és levét, ízlés szerint.

Ha csokoládés krémet szeretnénk, a citrom helyett 10 dkg olvasztott étcsokit és 2 evőkanál kakaóport adunk hozzá.

A lapokat megkenjük a választott krémmel, majd a tetejét ízlés szerint díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
epertunder
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is