Elkészítése
A tészta hozzávalóit egy tálban összegyúrjuk, amíg egységes, ruganyos állagú nem lesz. A tésztát 4 egyenlő cipóra osztjuk.
Az első cipót kinyújtjuk, és egy közepes méretű tepsibe tesszük, amit előzőleg sütőpapírral béleltünk. A tésztalapra egyenletesen rákenjük a sárgabaracklekvárt, majd ráhelyezzük a második kinyújtott tésztalapot. Ezt a réteget 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt megsütjük.
A maradék két tésztacipót szintén kinyújtjuk, és külön-külön megsütjük ugyanilyen módon.
A krém elkészítéséhez a lisztet, a tejet és a cukrot csomómentesre keverjük, majd tűzhelyen folyamatos keverés mellett besűrítjük. A masszát kihűtjük. A citromlevet egy tálba tesszük, és a margarinnal habosra keverjük. Ezután a kihűlt főzött krémhez adjuk, és alaposan elkeverjük.
Az első sült tésztalapra rákenjük a krém felét, erre helyezzük a lekvárral megkent két tésztalapot, majd rákenjük a krém másik felét. Végül az utolsó tésztalappal befedjük.
A tetejére a porcukrot összekeverjük a vízzel és a citrom levével, majd egyenletesen a tészta tetejére simítjuk. A süteményt egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!

