Elkészítése
A tojás fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, melyhez hozzáadjuk a citrom reszelt héját és levét, az olvasztott vajat vagy margarint és a lisztet. Úgy sütjük mint a piskótát csak kivajazott őzgerinc formában.
A tojás fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, melyhez hozzáadjuk a citrom reszelt héját és levét, az olvasztott vajat vagy margarint és a lisztet. Úgy sütjük mint a piskótát csak kivajazott őzgerinc formában.
A tojás fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, melyhez hozzáadjuk a citrom reszelt héját és levét, az olvasztott vajat vagy margarint és a lisztet. Úgy sütjük mint a piskótát csak kivajazott őzgerinc formában.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A tojás fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, melyhez hozzáadjuk a citrom reszelt héját és levét, az olvasztott vajat vagy margarint és a lisztet. Úgy sütjük mint a piskótát csak kivajazott őzgerinc formában.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.