Elkészítése
A langyos tejben elkeverjük a szalalkálit, majd a liszttel, zsírral, tojással és annyi tejföllel összegyúrjuk, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk.
A tésztát négy egyenlő részre osztjuk, és egyenként 30×35 cm-es lappá nyújtjuk. 200°C-ra előmelegített sütőben, sütőpapírral bélelt tepsi hátán, egyenként kb. 8-10 perc alatt világosra sütjük. A lapokat hagyjuk teljesen kihűlni.
A krémhez a lisztet a tejben csomómentesre keverjük, majd sűrűre főzzük. Hagyjuk teljesen kihűlni.
A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd a kihűlt főzött krémhez adjuk. Belekeverjük a citrom levét és reszelt héját is.
A lapokat betöltjük a krémmel, egyenletesen elosztva. A süteményt hűtőben pihentetjük legalább egy éjszakán át, hogy a lapok megpuhuljanak.
Másnap szeleteljük és tálaljuk.

