Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A felolvasztott margarinhoz hozzáadjuk az összetört kekszet, összekeverjük, majd elosztjuk egy kapcsos tortaforma alján és jól lenyomkodjuk, majd hűtőbe tesszük, míg a krém elkészül. A zselatint hideg vízbe áztatjuk, közben a túrót villával áttörjük, hozzáadjuk a cukor felét és a reszelt citrom héját. A zselatint kicsavarjuk, – vagy a zseléport – kis lángon fölolvasztjuk a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A felolvasztott margarinhoz hozzáadjuk az összetört kekszet, összekeverjük, majd elosztjuk egy kapcsos tortaforma alján és jól lenyomkodjuk, majd hűtőbe tesszük, míg a krém elkészül. A zselatint hideg vízbe áztatjuk, közben a túrót villával áttörjük, hozzáadjuk a cukor felét és a reszelt citrom héját.

A zselatint kicsavarjuk, – vagy a zseléport – kis lángon fölolvasztjuk a citrom levében. A citromos zselatint hozzáadjuk a túróhoz és a cukorhoz. Összekeverjük, majd hozzáadjuk a maradék cukrot és a felvert habtejszínt. Alaposan kikeverjük és a krémet elosztjuk a kekszes tésztán. A kész tortát további két órára a hűtőszekrénybe tesszük, majd tetszés szerint díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is