Elkészítése
A tojásokat kettévesszük két edénybe (2-2 arányban), és a többi hozzávalót is elfelezzük. A tojássárgáját a cukor felével és az olvasztott vajjal habosra kikeverjük. Hozzáadjuk a citrom levét, majd a tej felét és a 20 dkg sütőporos lisztet. Ugyanezt az eljárást alkalmazzuk a csokis változatnál is.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe először 2 kanál sárga masszát teszünk a közepére, majd erre 2 kanál csokis masszát. Ezt a rétegezést folytatjuk, amíg el nem fogy mindkét massza. Ezután óvatosan megrázzuk a tepsit, hogy a masszák szépen szétterüljenek, de nem kenjük el.
A tetejére gyümölcsöket helyezünk, majd 170-180 fokon megsütjük. Miután kihűlt, porcukorral meghintjük.
Gyors, olcsó és nagyon finom sütemény. Jó étvágyat kívánunk!

