Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A citrom héját lereszeljük, majd kifacsarjuk a levét. A habport elkeverjük a tejjel, és elkezdjük felverni. Fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, és addig verjük, amíg kemény habot nem kapunk. Ezt követően belekeverjük a tejfölt, majd hozzáadjuk a reszelt citromhéjat és a kifacsart citromlevet. Az egészet habverővel még egy kicsit átkeverjük, hogy a krém igazán sima és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Beküldte: 2012.11.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A citrom héját lereszeljük, majd kifacsarjuk a levét. A habport elkeverjük a tejjel, és elkezdjük felverni. Fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, és addig verjük, amíg kemény habot nem kapunk. Ezt követően belekeverjük a tejfölt, majd hozzáadjuk a reszelt citromhéjat és a kifacsart citromlevet. Az egészet habverővel még egy kicsit átkeverjük, hogy a krém igazán sima és könnyű legyen.

Egy jénai tál vagy tepsi alját kirakjuk babapiskótával, majd egy réteg citromos krémet kenünk rá. Folytatjuk a rétegezést, váltogatva a piskótát és a krémet, amíg az összes hozzávalót felhasználjuk. Arra figyeljünk, hogy a legfelső réteg krém legyen.

A sütemény tetejét ízlés szerint díszíthetjük, például citromszeletekkel, reszelt csokoládéval vagy gyümölcsökkel. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek és a piskóta jól megpuhuljon. Ezután már tálalhatjuk is.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Nyár Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is