Elkészítése
A tojások sárgáját összekeverjük a vízzel és a liszttel. A tojások fehérjét felverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a sárgájás keveréket. Nyomózsákból kis halmokat nyomunk egy sütőpapírral bélelt tepsibe. 180 fokon 15-18 perc alatt kisütjük. Ha kihűlt, az aljukból egy kis kört kivágunk, és kikaparunk egy kevés tésztát a közepéből.
Elkészítjük a párizsi krémet. A tejszínt felverjük, a porcukrot, kakaóport és a vajat habosra keverjük, majd óvatosan összeforgatjuk a tejszínhabbal. Ezzel a krémmel töltjük meg a halmok belsejét, és a tetejére is kenünk belőle. Egy kiskanál hátuljával nem lesimítjuk, hanem inkább kis hullámokat formálunk, felfelé húzva a krémet, így “borzas” sütiket kapunk.
Ezeket a sütiket kb. 2 órára a fagyasztóba tesszük. A csokit felolvasztjuk egy kis olajjal, és a süteményeket belemártjuk, majd egy rácsra tesszük, hogy jól lecsöpögjenek. Hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen a csoki. Pár órán belül fogyasztható.

