Elkészítése
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a kakaóport. A masszát 35×27 cm-es, magas peremű tepsibe öntjük, és piskótát sütünk belőle. Ha kihűlt, a tepsiben alufóliából körben magas peremet alakítunk ki, mert a sütemény magasabb lesz, mint a tepsi.
Krém
A joghurtot elkeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a mascarponéval. A habtejszínt keményre verjük, majd a zselatinfixszel együtt óvatosan a joghurtos keverékhez forgatjuk.
Összeállítás
A piskótára kenjük a krém harmadát. Erre sorban babapiskótát teszünk, majd újabb krémréteg következik. Ezután háztartási kekszet fektetünk rá, végül a maradék krémet elsimítjuk a tetején. A krémre szorosan rárakjuk a megmosott, kimagozott cseresznyét. A gyümölcskocsonyát a csomagolás szerint elkészítjük, majd a gyümölcsre kanalazzuk, hogy szépen befedje.
Tipp
A süteményt érdemes egy éjszakára hűtőbe tenni, hogy a babapiskóta és a keksz jól megpuhuljon, és az ízek összeérjenek. Ha nincs cseresznyénk, meggyel vagy málnával is elkészíthetjük.

