A kimagozott cseresznyét egy tálba tesszük, és ízlés szerint megszórjuk cukorral és fahéjjal. Jól összekeverjük, majd félretesszük, hogy kicsit levet eresszen.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. Fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, és tovább keverjük, amíg fényes és stabil habot nem kapunk. Ezután egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat, és alaposan elkeverjük.
A sütőporral elkevert lisztet óvatosan, több részletben beleforgatjuk a tojásos masszába, ügyelve, hogy ne törjük össze a habot.
A masszát sütőpapírral kibélelt, 22×38 cm-es tepsibe öntjük. A cseresznyéket enyhén lisztbe forgatjuk, hogy ne süllyedjenek le a tészta aljára, majd egyenletesen a piskóta tetejére szórjuk.
A sütit 160 °C-ra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük, ami körülbelül 30-35 percet vesz igénybe. Amikor a piskóta megsült, hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük és tálaljuk.