Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gesztenyés sütik

Piskóták

Cseresznyés piskótatekercs

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy tálba rakom a kristálycukrot, a lisztet, a sütőport, a vaníliás cukrot és a tojássárgájákat, majd alaposan kikeverem. A tojásfehérjéket kemény habbá verem, majd óvatosan beleforgatom a tésztába. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm, és a lecsöpögtetett cseresznyét is egyenletesen eloszlatom rajta. A tepsit 175 fokra előmelegített sütőbe teszem, és tűpróbáig sütöm. Miután megsült, hagyom […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.04.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy tálba rakom a kristálycukrot, a lisztet, a sütőport, a vaníliás cukrot és a tojássárgájákat, majd alaposan kikeverem. A tojásfehérjéket kemény habbá verem, majd óvatosan beleforgatom a tésztába. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm, és a lecsöpögtetett cseresznyét is egyenletesen eloszlatom rajta.

A tepsit 175 fokra előmelegített sütőbe teszem, és tűpróbáig sütöm. Miután megsült, hagyom teljesen kihűlni, majd megkenem baracklekvárral. Alufólia segítségével szorosan felcsavarom a tésztát, és 1-2 órát hideg helyen pihentetem.

Tálaláskor porcukorral meghintem, és szeletelem.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is