Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 25 dkg liszt 20 dkg porcukor 10 dkg vaj 1 vanília 2 db tojás 2,5 dl tej csipet só 50 dkg cseresznye csipet fahéj Elkészítése: A vajat a cukrokkal habosra keverjük, beleütjük a tojásokat is, majd felöntjük a tejjel. Hozzáadjuk a lisztet, a csipet sót. Jól összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. A cseresznyét […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Balog Erika
Beküldte: 2014.06.08.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 25 dkg liszt
  • 20 dkg porcukor
  • 10 dkg vaj
  • 1 vanília
  • 2 db tojás
  • 2,5 dl tej
  • csipet só
  • 50 dkg cseresznye
  • csipet fahéj


Elkészítése:

A vajat a cukrokkal habosra keverjük, beleütjük a tojásokat is, majd felöntjük a tejjel. Hozzáadjuk a lisztet, a csipet sót. Jól összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.

A cseresznyét kimagozzuk, kicsit megszórjuk fahéjjal és liszttel, majd rászórjuk a tésztára.

200 fokos sütőben kb 35-40 perc alatt kisütjük.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is