Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg cseresznye 15 dkg margarin (puha) 15 dkg kristálycukor 1 csomag vaníliás cukor 3 egész tojás 3 dl tej 40 dkg rétesliszt 1 csomag sütőpor 1 citrom reszelt héja 1 csipet só Elkészítése: A cseresznyét kimagozzuk. A cseresznye kivételével az összes hozzávalót egy tálba mérjük, és jól összekeverjük. Sütőpapíros, vagy kizsírozott, lisztezett tepsibe […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
12 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
LigetiK
Beküldte: 2015.06.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg cseresznye
  • 15 dkg margarin (puha)
  • 15 dkg kristálycukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 3 egész tojás
  • 3 dl tej
  • 40 dkg rétesliszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 citrom reszelt héja
  • 1 csipet só


Elkészítése:

A cseresznyét kimagozzuk. A cseresznye kivételével az összes hozzávalót egy tálba mérjük, és jól összekeverjük.

Sütőpapíros, vagy kizsírozott, lisztezett tepsibe (37 x 23 cm) öntjük.

A tetejére szórjuk a kimagozott cseresznyét, ha nem süllyednek le, egyenként lenyomkodjuk. 200 fokra előmelegített sütőben kb. fél óra alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.

Ha megsült, még melegen porcukrot szórunk a tetejére.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is