Elkészítése
Az egész tojást habosra keverjük az 5 evőkanál kristálycukorral, majd hozzáadjuk a tejfölt, a lisztet és a szódabikarbónát. Simára keverjük, végül beleforgatjuk az 5 evőkanál darált diót. A masszát egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
Ezután elkészítjük a második tésztát ugyanígy, de a dió helyett 5 evőkanál darált mákot keverünk bele. A harmadik tésztát a mákos helyett 2 evőkanál kakaóporral készítjük el. Mindhárom tésztalapot külön megsütjük és hagyjuk kihűlni.
A krémhez a búzadarát a tejben sűrűre főzzük, majd teljesen kihűtjük. Közben a margarint habosra keverjük a porcukorral, és hozzáadjuk a kihűlt darához. Az egészet simára dolgozzuk.
A süteményt összeállítjuk: az első (diós) lapot megkenjük a krémmel, ráhelyezzük a második (mákos) lapot, azt is megkenjük, majd a harmadik (kakaós) lapot a tetejére tesszük. A sütemény tetejét tetszés szerint díszítjük, például csokoládémázzal, porcukorral vagy darált dióval.
Fogyasztás előtt néhány órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.

