A tésztához a cukrot a tojással habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt. Ezután hozzákeverjük a szódabikarbónával és sóval elkevert lisztet. A masszát három részre osztjuk: az első részhez mákot, a másodikhoz kakaót, a harmadikhoz pedig diót adunk. Egy közepes méretű tepsibe sütőpapírt teszünk, és a három masszát külön-külön, közepes hőfokon, 12-15 perc alatt megsütjük.
A krém elkészítéséhez a tejet felforraljuk egy csipet sóval, majd állandó keverés közben hozzáadjuk a grízt, és keményre főzzük. Miután teljesen kihűlt, belekeverjük a margarint és a cukrokat. Ezzel a krémmel megtöltjük a lapokat, majd a tetejére is kenünk egy vékonyabb réteget.
A sütemény tetejét étcsokoládés tortadarával megszórjuk, és fogyasztásig hűtőbe tesszük. Szeletekre vágva tálaljuk, kb. egy centiméteres darabokra.
Nagyon dekoratív és ízletes sütemény. Jó étvágyat kívánunk!