A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájukat a kristálycukorral és a forró vízzel habosra keverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a fehérjékből felvert habot. A sütőport és a lisztet is hozzáadjuk, és alaposan elkeverjük a masszában. Sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük, és 161 fokon 20 perc alatt készre sütjük. Amikor elkészült, hagyjuk kihűlni, majd kivesszük a tepsiből és keresztben kettévágjuk.
A kakaós töltelékhez a vajat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kakaóport. A darált kekszet leöntjük a tejjel, hozzákeverjük a kakaós masszát és a rumot. A tészta egyik lapját megkenjük lekvárral, erre rákenjük a kakaós masszát, majd ismét lekvárral fedjük, és rátesszük a másik tésztalapot.
A kókuszos krémhez a kókuszreszeléket a tejjel felfőzzük. A puha vajat habosra keverjük a porcukorral, majd a kókuszos keverékhez adjuk. Ezt a krémet eloszlatjuk a sütemény tetején, majd a süteményt hűtőbe tesszük két órára. Tálalás előtt csokoládéreszelékkel díszítjük.