A krémet készítjük el először. A tejben felfőzzük a darát egy csipet só kíséretében, majd celofánnal lefedve hagyjuk kihűlni.
A margarint is kitesszük a pultra, hogy egy hőmérsékletű legyen a tejbegrízzel.
A tészták hozzávalóit alaposan összegyúrjuk. Mindegyik tésztáét külön-külön. Amennyiben túl keménynek érezzük a tésztát tejfölt adjunk hozzá, de ne ragadjon semmiképpen! Zacskóba téve tegyünk kb fél órára hűtőbe.
Lisztezett felületen kb 25*35 cm-es nagyságú lapokká nyújtjuk és sütőpapírral fedett lemezen 180 fokra előmelegített sütőben kb 10-12 perc alatt megsütjük külön-külön a lapokat.
Ez idő alatt kihűl a krém is kellőképpen. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kikevert grízzel alaposan összeforgatjuk.
A tésztalapokat tetszőleges sorrendben megtöltjük a krémmel, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap vízgőz felett összeolvasztjuk a csokoládét az olajjal, majd bevonjuk vele a sütemény tetejét.
Hosszúkás szeletekre vágva kínáljuk.