Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Sütemény receptek

Csőben sült krémes

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A töltelék készítése: A vaníliás pudingporokat a cukorral és 1 dl tejjel simára keverjük, majd hozzáadjuk a többi tejet, és folyamatos keverés mellett felfőzzük. A tűzről levéve belekeverjük a tejfölt és a citrom reszelt héját. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd óvatosan a kihűlt krémhez forgatjuk. A tészta készítése: A margarint a kristálycukorral és a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.03.18.

A tésztához

A töltelékhez

A díszítéshez

Elkészítése

A töltelék készítése:

A vaníliás pudingporokat a cukorral és 1 dl tejjel simára keverjük, majd hozzáadjuk a többi tejet, és folyamatos keverés mellett felfőzzük. A tűzről levéve belekeverjük a tejfölt és a citrom reszelt héját. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd óvatosan a kihűlt krémhez forgatjuk.

A tészta készítése:

A margarint a kristálycukorral és a tojássárgákkal habosra keverjük. Hozzáadjuk a sóval és sütőporral elkevert lisztet, majd egynemű tésztává gyúrjuk.

Egy 25×39 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, a tésztát egyenletesen belenyomkodjuk. Előmelegített sütőben 200 fokon 10 percig elősütjük.

Sütés:

Az elősütött tésztára ráöntjük a krémet. A meggylét összekeverjük az étkezési keményítővel, és a krém tetejére csepegtetjük. Fogpiszkálóval mintákat húzunk a tetejére, hogy szép mintázatot kapjunk.

Visszatesszük a sütőbe, és további 30 perc alatt készre sütjük. Miután kihűlt, szeleteljük és tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is