Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tepsit (20*30 cm) kibéleljük sütőpapírral. A sütőt előmelegítjük 160 fokra. A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat a cukorral jól kihabosítjuk, majd beledolgozzuk az olvasztott, de nem meleg vajat, vaníliát és a lisztet, majd az egészet csomómentesre keverjük, végül a tejjel lazítjuk. A tojásfehérjéket csipet sóval kemény habbá verjük. A habhoz öntjük a tejes keveréket óvatosan […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.11.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A tepsit (20*30 cm) kibéleljük sütőpapírral. A sütőt előmelegítjük 160 fokra.

A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat a cukorral jól kihabosítjuk, majd beledolgozzuk az olvasztott, de nem meleg vajat, vaníliát és a lisztet, majd az egészet csomómentesre keverjük, végül a tejjel lazítjuk.

A tojásfehérjéket csipet sóval kemény habbá verjük. A habhoz öntjük a tejes keveréket óvatosan és széles mozdulatokkal összedolgozzuk az egészet.

A kész masszát az előkészített tepsibe öntjük és kb 50 perc alatt megsütjük. Ha nagyon pirulna a teteje, akkor takarjuk le alufóliával.

Ha teljesen kihűlt, akkor szeletelve tálaljuk. Tetejére porcukrot szórhatunk.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is