Elkészítése
Először érdemes elkészíteni a csoki kelyheket. Ez egy kicsit babrás, de megéri, mert nagyon mutatós. A tortabevonót felolvasztjuk gőz felett, és a kissé felfújt lufikat félig belemártogatjuk a csokiba, többször rétegezve, hogy a réteg elég vastag legyen, különben könnyen összeroppanhat. Érdemes hűtőbe tenni, amíg elkészítjük a tölteléket.
A tejszínt felverjük, és belekeverjük a fixálót. A babapiskótát összetörjük, vagy a házilag sütött piskótát apró darabokra felszeleteljük, és belekeverjük a tejszínhabba. A barackból pogácsaszaggatóval kis köröket vágunk ki, ez lesz a tetejére díszítés. A maradék barackokat ízlés szerint daraboljuk, és belekeverjük a tejszínes töltelékbe, alaposan összeforgatva az egészet.
A csoki kelyheket elővesszük, óvatosan leengedjük a lufikat, és kiemeljük a kelyhekből. Megtöltjük a töltelékkel, és a barackkarikákat ráhelyezzük a tetejére.
Megjegyzés: Aki nem akar babrálni a kehely elkészítésével, használhat félbevágott csokitojást is. Nagyon mutatós desszert lesz így is.
Jó munkát hozzá!

