Hozzávalók:
- 30 dkg vaj vagy margarin
- 9 evőkanál cukor
- 9 evőkanál méz
- 30 dkg étcsoki
- 35 dkg darált keksz
- 20 dkg csokis golyó
A tetejére:
- 10 dkg fehér csokoládé
- 3 evőkanál olaj
Elkészítése:
Egy lábasban felolvasztom a vajat, a cukrot és a mézet. Hozzáadom az étcsokit, és kevergetve felolvasztom.
Beleszórom a darált kekszet, és elkeverem. Aztán hozzákeverem a csokis golyókat. Egy kisebb tepsit folpack fóliával kibélelek, és belenyomkodom a masszát.
Ha teljesen kihűlt, bevonom a fehér csokival, amit előzőleg az olajjal együtt felolvasztok. Hűtőben hűtjük, majd szeleteljük.
[box style=”info”]Ízesíthetjük rumaromával is a sütit. Nagyon finom, egyszerű, és mutatós.[/box]