Elkészítése
Elkészítjük a piskótát: a tojássárgákat a cukorral, vízzel habosra keverjük, majd hozzávegyítjük a sütőporos lisztet, végül óvatosan beleforgatjuk a habbá vert fehérjéket is.
Sütőpapírral bélelt, 22 cm-es formában, 180 fokra előmelegített sütőben, kb 15-20 perc alatt megsütjük. A kész piskótát rácson kihűtjük.
A krémhez a hozzávalókat egy tálban összekeverjük, majd a legvégén az utasítás szerint elkészített zselatint is hozzáadjuk.
A kihűlt piskótára kenjük a túrókrémet és betesszük a hűtőbe.
1-2 óra múlva kivesszük a tortát és bevonjuk a csokimázzal. A mázhoz a csokit gőz fölött felolvasztjuk és az olajjal jól kikeverjük. Amint a máz megdermedt, már szelhetjük is.
Jó sütizést mindenkinek!






