Elkészítése
A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk gyors mozdulatokkal, majd fél órán át hűtőben pihentetjük becsomagolva.
A pihentetés után két részre osztjuk és kinyújtjuk. Ez az adag tészta egy 32*22-cm-es tepsihez vagy 24-es tortaformához elegendő.
A tejből, pudingporból és a cukorból (természetesen lehet kevésbé is édesíteni) a szokásos módon pudingot főzünk. A banánt felszeljük.
A kinyújtott tészta egyik felét a tepsibe tesszük, rákenjük a pudingot, arra pedig a banán darabokat tesszük. Megkenjük a néhány kanál lekvárral, majd a kinyújtott tészta másik feléből csíkokat vágunk, kissé megsodorjuk és rácsosan befedjük vele a sütit.
Felvert tojással megkenjük a pitét és előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
Porcukorral meghintve tálaljuk.
Jó sütizést mindenkinek!









